loader

Holckenhavn Slot

slider billede 1

Charlotte og Claus

Kære Louise

Her på vores 2 måneders bryllupsdag vil vi endnu en gang sige jer – og særligt DIG – kæmpe tusind tak♥️

Tusind tak for at skabe de mest eventyrlige rammer i forbindelse med vores livs største fest. Det var helt magisk og minderne, vi har med os, er helt uforglemmelige. Vores bryllupsdag vil vi for evigt tænke tilbage på som en drøm, hvor alting gik i opfyldelse, og overgik alle forventninger.
Tak for din professionelle guidning og imødekommende samt smilende personlighed. Også tusind tak fordi du hele vejen igennem har været til rådighed og hjulpet os med at holde overblikket. Det har været en kæmpe fornøjelse og vi har følt os utrolig trygge gennem hele processen med dig.

Derudover tusind tak for en STORSLÅET middag og helt igennem fantastisk service blandt alle jer på Holckenhavn. I er blevet rost til skyerne blandt vores gæster utallige gange og det kan vi SÅ godt forstå. Der er ikke et øje tørt, når vi her 2 måneder senere taler med vores gæster om, hvor fantastisk dagen var.

Vi glæder os til at komme forbi en dag i fremtiden og hilse på.

Rigtig god sommer til dig og resten af holdet på Holckenhavn. Endnu en gang TAK for hjælpen med at gøre vores bryllupsdag til vores livs eventyr♥️

Ps. Vi tillader os at sende lidt billeder med fra den skønneste dag.

De kærligste hilsner
Claus & Charlotte