loader

Holckenhavn Slot

RESTAURANT
UDVALGTE DATOER

Begrænset antal pladser.
Booking: 65 31 31 05 / [email protected]
Lukket mellem jul og nytår.

Se mere

SÆSONMENU

3-retters sæsonmenu
Kr. 595.- pr. person

Kl. 17.00 byder vi velkommen i slottets stuer, hvor I, inden middagen serveres, kan nyde en drink og opleve stemningen på slottet. Mellem klokken kl. 18.00-19.30 byder vi til bords til en lækker sæsoninspireret 3-retters menu. Vi tilbyder også børnemenu og vegetarisk menu.

Efter middagen vil det være muligt at nyde kaffe med sødt og drinks i slottets stuer.

GOURMET

4-retters gourmetmenu inkl. vine
Kr. 1.195,- pr. person

Kl. 18.30 byder vi velkommen og til bords til en udsøgt 4-retters gourmetmenu inkl. vine.

Efter middagen vil det være muligt at nyde kaffe med sødt og drinks i slottets stuer.

UDVIDET GOURMET

Before dinner drink med snacks
4-retters sæsonmenu inkl. vine
Kaffe med sødt
Kr. 1.425,- pr. person

Fra kl. 18.00 serveres bobler med lækre snacks i slottets stuer, inden vi kl. 18.30 byder til bords til en udsøgt 4-retters gourmetmenu inkl. vine.

Efter middagen serveres kaffe med sødt samt mulighed for at nyde drinks i slottets stuer.

JUL

2024

03. december Sæsonmenu
04. december Sæsonmenu
05. december Gourmet
09. december Gourmet Udsolgt
10. december Sæsonmenu
12. december Gourmet
13. december Gourmet Udsolgt
14. december Gourmet

 

Gourmetmenu november/december:

  • Havtaske, marineret kål, jordskokker, ingefær og aromatisk sauce nage
  • Jomfruhummer, grillet mango, fennikel, jomfruhummer sauce med basilikum og blodappelsin
  • Iberico, kvæde, røget selleri, pommes puré og sauce vin jaune
  • Guanaja 70%, hasselnøddemousse, citrusflager og mandarinsorbet.

Sæsonmenu december:

  • Dagens fangst, marineret kål, jordskokker, ingefær og aromatisk sauce nage
  • Svendborg gris, kvæde, røget selleri, pommes puré og sauce vin jaune
  • Guanaja 70%, hasselnøddemousse, citrusflager og mandarinsorbet.

Er I flere end 4 personer og
passer ovenstående datoer ikke?
Så tøv ikke med at ring eller skriv til os, da vi så har mulighed for at åbne restauranten på andre datoer.

VINTER

2025

11. januar Gourmet
17. januar Gourmet
25. januar Gourmet
14. februar Gourmet
15. februar Gourmet
21. februar Gourmet
22. februar Gourmet Udsolgt

 

Er I flere end 4 personer og
passer ovenstående datoer ikke?
Så tøv ikke med at ring eller skriv til os, da vi så har mulighed for at åbne restauranten på andre datoer.

FORÅR

2025

01. marts Gourmet
08. marts Gourmet
04. april Gourmet
05. april Gourmet
17. april Gourmet

Er I flere end 4 personer og
passer ovenstående datoer ikke?
Så tøv ikke med at ring eller skriv til os, da vi så har mulighed for at åbne restauranten på andre datoer.

SOMMER

2025

 

EFTERÅR

2024

01. november Gourmet

 

Gourmetmenu oktober:

  • Kammuslinger, oliven, tomat og røget beurre blanc
  • Kaviar, cremefraiche, agurk, hasselnødder fra Piemonte og olivenolie
  • Sprød fasan, skorzonerrødder, kål og frikassésauce
  • ”Solbærstang.

Gourmetmenu november:

  • Havtaske, marineret kål, jordskokker, ingefær og aromatisk sauce nage
  • Jomfruhummer, grillet mango, fennikel, jomfruhummer sauce med basilikum og blodappelsin
  • Iberico, kvæde, røget selleri, pommes puré og sauce vin jaune
  • Guanaja 70%, hasselnøddemousse, citrusflager og mandarinsorbet.

Er I flere end 4 personer og
passer ovenstående datoer ikke?
Så tøv ikke med at ring eller skriv til os, da vi så har mulighed for at åbne restauranten på andre datoer.