loader

Holckenhavn Slot

7. november 2024

Winemakers dinner

Bourgogne aften på Holckenhavn Slot
Oplev en perlerække af Bourgogne vine, når vi her på Holckenhavn Slot byder velkommen til Winemakers dinner, torsdag den 7. november kl. 18.30. Holckenhavn blev bygget fra 1579 og små hundrede år efter, i 1667, startede drømmen om dét, der i dag er vinhuset Renè Lequin-Colin. Vi glæder os til at byde Batard-Montrachet producenten, Francois Lequin, velkommen her på Holckenhavn til en storslået aften.

Aftenen starter med Champagne og snacks, hvorefter vi byder til bords (seating ved individuelle borde) til en udsøgt 4-retters menu, i slottets unikke omgivelser:

- Havtaskekæber, marineret kål, brunede jordskokker og sauce nage
- Jomfruhummer, grillet mango, fennikel, jomfruhummer sauce med basilikum og blodappelsin
- Dådyr, brombær, Karl Johan, kartoffelpuré, portvinssauce med varme krydderier
- Gammel knas, ristet brioche, æbler, vanilje og karamelliserede valnødder

Til retterne følger 8 skønne Bourgogne vine, blandt andet 1 ’er cru Chassagne-Montrachet og enkeltmarks Pommard. På denne unikke og intime aften fortæller Francois Lequin spændende beretninger og historier om vinene og vinhuset.
For booking af dette arrangement uden overnatning kontaktes Jannie Skov Rosenfeld på mail, [email protected].
Ønskes der værelse i forbindelse med dette arrangement, kan man booke arrangement inkl. overnatning nedenfor.
Begrænset antal pladser.

Pris pr. person uden overnatning: kr. 1.995,-
Pris pr. person inkl. overnatning i delt dobbeltværelse/suite: kr. 3.195,-/3.395,-

winemakers-dinner-fad
juleborde-julemiddag-julefrokost
julehygge-julelys-julepynt

Program

torsdag 7. november

16:00
Ankomst og indlogering på værelser for overnattende gæster
18:30-19:00
Ankomst og before dinner drink; Champagne med tilhørende lækre snacks
19:00
4-retters udsøgt middag inkl. 8 Bourgogne vine. Herefter kaffe med sødt og mulighed for drinks og hygge i stuerne

fredag 8. november

08:00-10:00
Morgenbuffet for overnattende gæster
10:00
Udcheckning fra værelser og afrejse
amaryllis-opsatser
vine
pejs-riddersal-middag

Dobbeltværelser

Champagne og snacks, 4-retters middag inkl. 8 Bourgogne vine, kaffe med sødt og overnatning i dobbeltværelse inkl. morgenmadsbuffet

Fra 3195 pr. pers.

Suiter

Champagne og snacks, 4-retters middag inkl. 8 Bourgogne vine, kaffe med sødt og overnatning i suite inkl. morgenmadsbuffet

Fra 3395 pr. pers.